на АЗС
18.09.2024 12:02

Сьогодні, 18 вересня, на автозаправній станції в Києві невідомий застрелив чоловіка і втік. Правоохоронці вже затримали ймовірного вбивцю. Про це повідомляють Національна поліція України та Генеральний офіс прокурора.

на АЗС

Інцидент стався на заправці у Святошинському районі.

За попередньою інформацією, близько 7 години ранку чоловік підходив до свого автомобіля марки «Хонда Акорд», в цей час до його машини підійшов незнайомець зі зброєю в руках. Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл впритул. Після цього, забравши ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав.

Правоохоронці оперативно затримали 41-річного чоловіка неподалік місця злочину в порядку ст. 208 КК України. Наразі мотиви його дій встановлюються.

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури м.Києва розпочато досудове розслідування за фактом навмисного вбивства 65-річного чоловіка поблизу заправної станції на Кільцевій дорозі. (ч.1 ст. 115 КК України).

Раніше повідомлялося, що в Одесі дівчина застрелила військового з автомата.

Також ми писали, що 60-річна уродженка Вінницької області, яка в столиці пошкодила могили Захисників на Вінниччині вбила двох своїх дітей та спалила будинок.

Крім того, повідомляли, що 15 років тюрми отримав «кріт» російської розвідки, який мобілізувався до ЗСУ, щоб шпигувати на передовій.