Президент Зеленський оголосив про підготовку до переговорів із Росією

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Україна підготувала три ключові пункти плану, на основі якого Київ готовий вести переговори з Росією в будь-якому форматі. Україна працює над створенням плану перемоги, який стане основою для діалогу з агресором. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

"Ми заявили, що готові бачити Росію на другому Саміті, тому що всі наші союзники, включно з найближчими, які на нашому боці та завжди проти російської агресії, - всі сказали, що Росія має бути на другому Саміті. Тому що воює Росія проти України. Не може без однієї зі сторін бути закінчення війни", - розповів українські гарант на зустрічі з журналістами в п'ятницю, 20 вересня, повідомляє РБК-Україна.

За словами глави держави, Україна працює над планом, три пункти з якого вже готові. Ще будуть зустрічі офлайн і онлайн.

Зеленський також нагадав, що Україна вже провела зустрічі із партнерами у рамках різних форматів.

Водночас Володимир Зеленський наголосив, що станом на сьогодні Росія має намір продовжувати війну.

Російський диктатор Володимир Путін збільшив штатну чисельність армії РФ з 2 млн 209 тисяч до 2 млн 389 тисяч осіб. Таким чином, з 1 грудня 2024 року чисельність армії РФ зросте на 180 тисяч чоловік. Чисельність військових зросте до 1,5 млн осіб.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до громадян країни заявив, що план перемоги вже повністю готовий. План перемоги України розрахований на швидкі рішення партнерів у жовтні – грудні.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости