Запорізька область під ударом: зафіксовано 330 влучань російських військ

Протягом доби російські війська завдали 330 ударів по 14 населених пунктах Запорізької області. Поліція документує наслідки атак, серед яких авіаудари, обстріли з артилерії та використання бойових дронів, повідомляє Національна поліція України.

Авіаудари та атаки дронами

Російські війська завдали авіаційних ударів по Малій Токмачці, Новоданилівці та П'ятихатках. Було застосовано 193 бойових дрони для атак по таких населених пунктах, як Біленьке, Гуляйполе, Новоандріївка, Преображенка, Роботине, Малинівка та Левадне. Окрім цього, зафіксовано 123 обстріли з РСЗВ та артилерії по цих і інших прифронтових містах та селах регіону.

Руйнування інфраструктури

Поліція зареєструвала значні руйнування об'єктів цивільної та критичної інфраструктури в результаті атак. Наразі інформації про постраждалих серед цивільного населення не надходило.

Поліцейські продовжують роботу на місцях влучань, фіксуючи наслідки російських атак для подальшого розслідування.

Нагадаємо, за минулий вечір і ніч російські війська завдали ударів по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та іншим нашим регіонам. В Дніпрі пошкоджено одну з найважливіших лікарень України – лікарню імені Мечникова – та звичайні житлові будинки. На жаль, троє загиблих, і серед них дитина. В Києві цей російський удар забрав життя дівчинки – їй було лише 14 років.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости