Обстріл
12:41

Внаслідок російського ракетного удару по житловому будинку в Дніпрі загинули дружина та донька місцевого поліцейського. Молодшу доньку слідчого вдалося врятувати, повідомляє Національна поліція України.

Від влучання російської ракети житлова будівля на вісім квартир була зруйнована вщент.

"Загалом у Дніпрі загинуло 4 людей, ще 20 поранені. Серед тих, хто опинився під завалами, був сам поліцейський та вся його родина. Чоловіка та молодшу доньку вдалося врятувати. Дівчинку госпіталізували, а поліцейський, попри отриману контузію й травми, залишався на місці ракетного удару та допомагав з розбором завалів, шукаючи вцілілих. На жаль, дива не сталося. Під час пошукової операції рятувальники дістали дружину та 14-річну доньку поліцейського без ознак життя", - йдеться у повідомленні Національної поліції.

обстріл

Обстріл

Трагедії в Києві та на Київщині

Крім того, російська атака по Києву забрала життя 14-річної дитини. Шестеро мешканців пошкоджених багатоповерхівок отримали травми. На Київщині, внаслідок нічного удару ворога, одна людина померла в лікарні від отриманих ушкоджень, також постраждала дитина 2011 року народження.

Робота рятувальників і поліції

Цієї ночі підрозділи ДСНС ліквідували сім пожеж, спричинених російськими обстрілами. Поліцейські та рятувальники працювали на місцях влучань, деякі з об'єктів ще перебувають на стадії розбору завалів. Усім службам висловлюється вдячність за їхню службу.

Заклик до населення

Громадян просять не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та перебувати в безпечних місцях у разі небезпеки.

Нагадаємо, сьогодні, 26 жовтня, внаслідок ворожої атаки Хмельницький та кілька населених пунктів Хмельницького району залишилися без енергопостачання.