Андрій Довбенко
29.08.2023 12:38

Наш герой - відомий рейдер часів прем’єрства Арсенія Яценюка, котрий був смотрящим за Мінюстом, за допомогою якого, через братів Власюків, та маючи свій власний прямий захід до міністра Петренка, він виводив із держреєстру нерухомість, рейдерив різноманітне майно та вирішував злочинні питання на ринку за гроші – за великі гроші, ясна річ. Звати його – Андрій Довбенко, 1986 року народження.

Паралельно пан Довбенко працював на Грановського, Льовочкіна та Столара. Паралельно був адвокатом Курченка та його довіреною особою в продажі медіахолдингу, обслуговував «молодшу лігу» Януковича загалом.

При Зеленському, однак, Довбенко політичних посад не отримав, хоча дуже сподівався, бо тісно дружив із Андрієм Богданом, доки не підставив його зі своїм по-дурному багатим заморським весіллям в Монако. Після чого невдовзі Богдана вигнали із ОП.

То ж наразі Андрій Довбенко просто втік від призову, подавшись по бізнес-візі в Лондон, купив там собі за 5 млн. фунтів будинок та ховається в ньому із дружиною, теж кураторкою Мінюсту. Відносини дивні, більше схожі не на подружню пару, а на вертикальні відносини син-мати. Де постійно прослідковується піклування, захист та фінансова допомога чоловікові з боку дружини.

Кажуть, пан Довбенко дуже переживає, що місцева лондонська поліція дізнається про його легалізацію крадених коштів. А ще над ним нависають підміна документів та неправдиві дані, подані британським владним органам, і скоро все це має піти на додаткову перевірку. При цьому головна проблема - що там купити рішення суду не можна!

При цьому в Києві він володіє казино та низкою об’єктів нерухомості, котрі були свого часу віджаті у втікачів команди Януковича - кражі квартир та офісів через махінації в реєстрах відбувалися на системній основі.

Подейкують, що при цьому всьому Андрій Довбенко перебуває в гарних відносинах із Дмитром Разумковим. Через якого і сподівається спробувати повернутися в Україну після наступних парламентських виборів. Паралельно все ж вибудовуючи «запасний аеродром» у Великобританії.

Але поки він ще тріумфально не вернувся, шановні Генпрокуратура, ДБР, САП, НАБУ, СБУ та поліція, ні в кого з вас немає запитань до кишенькового грабіжника, який зміг стати рейдером національного масштабу??!