Володимир Чемерис
25.08.2021 11:59

Володимир Чемерис. Це піар-акція Зеленського, показати, що він борець за державність

Президент України Володимир Зеленський затвердив День української державності 28 липня в День хрещення Русі. Український громадський та політичний діяч, правозахисник Володимир Чемерис вважає це піар-акцією. Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі From-UA.com.

- Насправді це піар-акція Зеленського, показати, що він борець за державність, і боротьба за електорат, за який він бореться зараз з Порошенком і ультраправими. Наприклад, в Росії, Чорногорії є День незалежності і День державності, там аж два дні святкують. Все це просто показ того, що Зеленський турбується про символи, наприклад, ухвалення великого герба і т.д.

Звичайно, це не має жодного відношення до реальних потреб, в першу чергу соціально-економічних, які зараз турбують українців, оскільки немає ніяких перемог у режиму Зеленського в цьому напрямку. В ОП думають, що треба показувати українцям, що, мовляв, президент турбується за державність і її символи. Ось це головна мета Зеленського.

Але я думаю, що навряд чи українці оцінять його потуги, тому що зараз Зеленський повністю перейняв формулу “армія-віра-мова”, а як до цього поставилися українці, ми побачили ще в 2019 році. Очевидно, так само українці оцінять старання Зеленського з великим гербом і днем державності і т.д.