Виталий Бала
15.06.2022 17:26

Виталий Бала. Украина не будет существовать через два года?

Дмитро Медвєдєв сумнівається, що Україна існуватиме через два роки. Так у Кремлі відреагували на пропозицію України укласти зі США угоду про постачання газу ленд-лізом. From-UA звернувся до політолога Віталія Бали з проханням прокоментувати дану заяву.

- Перше. Я думаю, що нам треба відноситися до заяв Медведєва, напевно, як в свій час до заяв Жириновського. В мене таке враження, що Медведєв зараз зайняв місце Жириновського, ну, не там, куди той пішов, а мається на увазі інформаційне поле, бо та абсурдність і агресивність його заяв дійсно нагадує те, що в свій час шепотав і покійний Жириновський.

Це людина, від якої насправді вже нічого не залежить, і серйозно ставитися і робити якісь там превентивні заходи я не бачу ніякого сенсу. Так, це треба взяти до уваги, треба розуміти, що насправді це ще раз підкреслює, що питання не тільки в Путіні, а питання взагалі в тій російській еліті, якщо можна її такою назвати, яка не сприймає Україну як державу. І що насправді те, що зараз відбувається, це дійсно іде знищення України як держави. Це лише зайвий раз це підкреслює, але абсурдність заяв насправді, я думаю, вона більше для внутрішнього вжитку, для росіян, для заохочування цих агресивних настроїв по відношенню до України. Не більше і не менше.