Володимир Путін
16.06.2022 12:07

Володимир Сонюк. Перевіримо на справжність: чи випустять двійника путіна на пітерському економічному форумі?

Інформація, яку днями опублікував Обоз із посиланням на джерела у розвідці, про погіршення стану здоров'я російського диктатора нібито після невдалого хірургічного втручання, знаходить своє підтвердження у різних джерелах. І цілком імовірно, що сьогодні-завтра ми будемо бачити використання технології двійника, яку раніше для путіна використовували тільки з метою безпеки. Річ у тому, що сьогодні триває пітерський міжнародний економічний форум, по суті – російський симулякр свого Давоського "колеги". Але якщо у Швейцарії збираються реальні керівники провідних економік світу та корпорацій, то петербург збирає представників забороненого в Росії талібану та маріонеток з лднр.

Форум на росії мав стати зірковим часом тріумфу російського очільника, до нього "на поклін" мали б приїхати світові лідери, з ним мали узгоджувати параметри "нового світового порядку". Але все пішло не за планом, і форум - по суті фейковий, і "цар, як кажуть, можливо не справжній". Тому дуже цікаво буде поспостерігати за ходою, мімікою, жестами та іншими деталями поведінки того, кого проголосять володимиром путіним.

Деструктивна кома, як пишуть, пов'язана з органічним ураженням мозку - гострим (інсульт, черепно-мозкова травма, енцефаліт, менінгіт тощо) або хронічним при його декомпенсації (пухлина, гематома та ін.). Від сну кома відрізняється принципово: неможливістю самостійно пробудитися, потенційно - розладами систем життєзабезпечення організму, схильністю до самопідтримки й поглибленню несвідомого стану. Виходячи з цього, кома вимагає ургентної терапії. За даними розвідки, наразі президент РФ перебуває у реанімації, де його життєдіяльність підтримують за допомогою систем штучного життєзабезпечення. У Путіна начебто проявилися всі ознаки пригнічення рефлексів стовбура головного мозку, його організм не реагує на біль.

Тим часом прессекретар російського диктатора повідомляє, що цьогоріч путін не проводитиме зустріч із головами закордонних компаній. При цьому він додав, що не відкидається можливість окремих зустрічей з бізнесменами на полях форуму. Виступ путіна запланований на п'ятницю, 17 червня, модеруватиме засідання головний редактор RT Маргарита Сімоньян. Тобто зроблено все можливе і неможливе, щоб ситуація з двійником не була помічена ніким.

А тим часом оточення, швидше за все, готуватиме транзит влади та спробує домовитися з центрами прийняття рішення. Звісно, їх цікавить зняття санкцій та розморожування активів. Тільки от реальні лідери європейських країн збираються сьогодні у Києві, і для чого було атакувати територію України ракетами, коли там знаходиться чотири керівники провідних європейських країн - не зовсім зрозуміло. Чи вони думають що відчуття смертельної небезпеки збільшує договороздатність?