Дамба в Кривому Розі
16.09.2022 20:48

Віктор Таран. Навіщо РФ обстріляла дамбу в Кривому Розі?

У ніч із 14 на 15 вересня у Кривому Розі ліквідували наслідки ударів російськими ракетами по гідротехнічних спорудах міста. Яка головна мета Росії, From-UA дізнавався у політолога, офіцера ЗСУ Віктора Тарана.

- Це демонструє слабкість Росії та російської армії. Вони не здатні протистояти нашим Збройним силам на полі бою адекватно, і вони починають бити по цивільним з метою посилення страху, паніки, впливати на емоційний стан, щоб люди боялися, що буде зима і все інше. Це класична діяльність терористів, гопників. Звичайно, крім емоційного впливу ще дезорганізувати життєзабезпечення не тільки в місті Кривому Розі, це ж ще й Батьківщина нашого президента, це подвійний удар. Але я переконаний, що вони далі будуть давити.

І плюс не забуваємо, що з точки зору стратегії, якщо подивиться на карту бойових дій, ми чудово розуміємо, чому такі удари наносяться, розумному досить подивиться, що відбувається у цьому напрямку. Без зайвих коментарів, щоб Генштаб нас не звинуватив. Але я переконаний, судячи по цим ударам, таким одиничним, це означає, що у них сили вичерпуються, масових ударів немає можливості нанести, тому буде все добре.