Володимир Цибулько
18.01.2023 15:07

Володимир Цибулько. Більше питань не до Арестовича, а до системи, яку збудував Єрмак

Історія, яка трапилася з Олексієм Арестовичем, повинна докорінним чином змінити систему інформування населення з боку влади, тому що люди, які позаштатні, виступають від імені влади, це неприпустима річ під час воєнного стану. Про це в коментарі From-UA повідомив політолог Володимир Цибулько.

- Арестович такій мульті інструменталіст. Він може піти у військо, він може піти у психотерапію, може йти в театр, в політологію. Тут його особистий вибір. 

По суті, головні спікери Банкової, Подоляк і Арестович, вони позаштатні, їх не можна притягнути до кримінальної відповідальності за вчинення посадового злочину. Але можна притягнути до кримінальної відповідальності тих осіб, які поширили на них функціонал.

Тут питання не в особі Арестовича, а в тій системі, яку збудував Єрмак, де позаштатні особи виконують функції штатних, а штатні взагалі загнані під плінтус і їх не видно. Адже на Банковій є керівник прес-служби, але чомусь він не озвучує жодних даних, жодної позиції, натомість всюди в медіа повно як не Подоляка, то Арестовича, з будь-якого приводу.

Ці люди поза штатом, значить, вони не повинні отримувати зарплату, але, судячи з їх присутності в медіа, невідомо, з чого вони харчуються, де вони заробляють гроші, бо ті люди 24/7 сидять в телевизорі.