Олег Жданов
23.04.2023 17:53

Олег Жданов. Чи варто очікувати повторний напад Росії в 2029 році?

Президент Росії Володимир Путін готує другу війну проти України на 2027 рік, переконаний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович. Про це Арестович сказав у розмові з російською журналісткою Юлією Латиніною. From-UA вирішив дізнатися, що з цього приводу думає військовий експерт Олег Жданов.

- Це малоймовірний розвиток подій. Якщо ми виходимо з того, що ми переможемо, то це майже 100% призведе до зміни політичного керівництва РФ. А нове політичне керівництво так швидко не зможе розпочати другу війну. Це при умові якщо відійдуть з нашої території і збережуть основу армії, яка в них сьогодні є, наростять собі м'язи і потім сунуться по новій. Це мало вірогідно, Путін такого не допустить.

А якщо ми дійсно призведемо розгром на полі бою, то тоді є дуже висока вірогідність того, що він навряд чи утримається у владі. Тому я би так сказав, що ми трошки забігаємо поки вперед. Треба вирішити завдання сьогоднішнього дня, а це підготуватися і успішно провести контрнаступ, а далі будемо вже дивитися по тій ситуації, яка буде складатися навколо України, особливо навколо України.