GoBeauty Studios
13.06.2021 10:55

Часи, коли якісні beauty-послуги були доступні лише для обраних, давно пройшли. Тепер в кожному великому місті є сотні салонів і тисячі приватних майстрів. Індустрія краси інтенсивно розвивається, стаючи ще більш популярною. Сервіс GoBeauty Studios запропонував новий підхід до організації робочого процесу фахівців, що працюють на себе. Як результат – в Україні з'явилося 11 салонів нового формату й мережа продовжує зростати.

GoBeauty Studios: легкий старт в beauty-індустрії

Сфера краси у 2021 році відрізняється відкритістю та багатогранністю. Здобути професію в цій області можливо в термін від декількох тижнів до 2-3 місяців. У Мережі можна знайти незліченну кількість курсів та гайдів. Однак розпочати кар'єру молодому майстру досить складно. Без досвіду в солідний салон не візьмуть, а самостійний старт вимагає значних фінансових вкладень.

Розуміючи це, творці GoBeauty Studios запропонували приватним beauty-фахівцям принципово інший підхід:

- Майстер орендує індивідуальний кабінет в одному із салонів мережі GoBeauty Studios.

- Надаємо послуги в комфортному кабінеті, обладнаному всіма необхідними меблями.

- Надаємо рекламні послуги та даємо можливість збільшити клієнтську базу.

GoBeauty Studios

Майстру не потрібно купувати дорогі меблі або шукати приміщення для оренди. Всі ці клопоти бере на себе GoBeauty Studios. Приступати до роботи можна відразу після підписання договору та внесення оплати за перший місяць. Просто, швидко, прозоро!

Завдяки такому алгоритму майстер може почати свій бізнес без великого стартового капіталу, а клієнти – знайти професіонала поруч з домівкою. На сьогодні в GoBeauty Studios діють такі напрямки:

  • косметологія і масаж;
  • перукарські послуги;
  • нігтьовий сервіс;
  • броу- і лаш-арт;
  • візаж.

Команда GoBeauty Studios займається також просуванням. Локації активно рекламуються, а інформація про бренд поширюється через різні канали. Перші студії з'явилися в Києві, а торік відкрився б'юті-коворкінг у Запоріжжі.

Компанія не збирається зупинятися на досягнутому. У планах на найближче майбутнє – розширення мережі локацій. Цілком вірогідно, що студія GoBeauty Studios незабаром з'явиться саме в вашому місті!