Олексій Гриценко
26.09.2021 09:45

На офіційному телеграм-каналі вони заявили, що Гриценко готовий надати правоохоронним органам свій телефон та публічно «пройти тест на детектор брехні», щоб спростувати інформацію про перемовини з забудовником озера Вирлиця.

«Вже місяць в пресі та соціальних мережах обговорюють інформацію про „шантаж“ Олексієм Гриценком забудовника Вирлиці. Ряд видань та блогерів опублікували „листування“ Олексія з невідомими та пишуть про якість 500 тисяч доларів. Вважаємо цю інформацію недостовірною, а чорну PR-кампанію - провокацією з боку забудовника!

Сам Олексій залюбки надасть правоохоронцям свій телефон для перевірки. Якщо треба, то готовий публічного пройти тест на детекторі брехні, щоб раз і назавжди закрити усі питання. Наша спільнота впевнена в тому, що Олексій Гриценко не вів ніяких перемовин з забудовником! Окремо хочемо зазначити, що ми зацікавленні у всебічному та неупередженому розслідуванні цієї справи з боку правоохоронних органів», – написали на сторінці спільноти.

Нагадаємо, що політолог Володимир Цибулько опублікував скріншоти листування Олексія Гриценка з представником забудовника. В розмові з невідомою особою радник Кличка з питань екології погрожував та вимагав велику суму грошей.