Тайсон
17.11.2021 19:20

Не минуло і кількох місяців з моменту страшної смерті мера міста Костянтина Павлова, як Колесник, фактично на кістках розгорнув політичну кампанію. 

фото

Для Тайсона, таке прізвисько у Колесника, смерть мера не стала болісною втратою. Ще за життя він регулярно поливав Павлова брудом і навіть вигадав прізвисько — Лабутен.

Конфлікти були регулярними, а свідками ставали користувачі соцмережі.

А потім після смерті Павлова Колесник синхронно з провілкуловськими медіа (включаючи тих, хто поливав його брудом кілька років, зокрема, Медіа-КР) почав озвучувати тези про вбивство.

Свою неофіційну кампанію Колесник розпочав якось не уміло і не вправно, бо замість відстоювати інтереси місцевої громади, обіцяти золоті гори, захищати робочі місця в умовах світової економічної і коронавірусної кризи, Колесник почав підбурювати 

місцевих жителів до боротьби з гірничодобувними підприємствами. Так, ексдепутат Колесник безпідставно звинуватив ТОВ «Рудомайн» у заподіянні шкоди довкіллю. Нібито борець за екологію, але звинувачення виявились безпідставними, а от закриття компанії могло стати реальним. А внаслідок цього тисячі працівників могли втратити робочі місця, а місто – 50 млн грн податків. 

Але Колесника це не цікавило, він уміло обливав брудом підприємство з екрану місцевого телеканалу, який пов’язують із колишнім мером, а нині виконувачем обов’язків міського голови Вілкулом.

Наступні вибори міського голови мають бути призначені голосуванням у Верховній Раді. Відповідне рішення міської ради Кривого Рогу є. Постанова уже проголосована, але не підписана. Ймовірною датою, на яку можна призначити вибори, називають 27 березня 2022 року. Отже, у Колесника ще є ціла зима, щоб попрацювати з електоратом. Головне, щоб до цього часу хоча б розібрався і не плутав, де виступає на користь громади, а де ні. Ну а з політсилою Колесник, схоже, визначився. Працює на каналі афільованому з Вілкулом. Хоча за 10 років політичного життя у Колесника вподобання постійно змінювались.

фото