Микола Колесник
22.12.2021 10:41

За їхніми даними чоловік ходить по підприємствах та займається вимаганнями під прикриттям захисту довкілля.  

«До нашої редакції надійшли скарги від різних підприємств Кривого Рогу про те, що від імені мерії Кривого Рогу на підприємства міста їздить якийсь Микола Колесник. Він позиціонує себе як громадський діяч. Колесник заявляє, що діє у зв'язку з мерією та пропонує підприємствам проводити роботи з екологічної безпеки. Суть полягає в тому, щоб компанії виділяли гроші на рахунки його громадської організації та благодійного фонду, а потім вони їх розподілятимуть. В рамках кримінального кодексу це може трактуватися як вимагання», – наголосив журналіст.

Примітно, що обговорити це питання команда «Актуальної правди» хотіла з секретарем міськради Юрієм Вілкулом. Втім останній відмовився надати відеокоментар, тож медійники приїхали до Кривого Рогу.

Вони навіть провели акцію протесту на знак незгоди з незаконною відмовою Вілкула. 

акціяакція«Підозрюємо, що Вілкул злякався не просто так, адже основне питання стосувалося його зв'язків з псевдоактивістом і шахраєм-волонтером Миколою Колесником», – наголосили журналісти.

До команди «Актуальної правди» вийшов начальник відділу роботи з правоохоронними органами Ігор Мілованов. Він сказав, що знає Колесника як депутата попереднього скликання міськради. Інформацію про підприємства та співпрацю Колесника з мерією він не зміг ані спростувати, ані підтвердити.