Зеленський
20.07.2022 21:13

Новина дня: за інформацією політичного аналітика Олексія Голобуцького Указом Володимира Зеленського Ігор Коломойський, Вадим Рабінович та Ігор Васильковський позбавлені громадянства України, пише "Поштар" посилаючись на "Голос-інфо".

“Причини – різні, офіційне підтвердження, думаю, буде найближчим часом”- пише він.

Про такий самий указ пише і Володимир Цибулько, додаючи, що позбавлення громадянства стосується і Генадія Корбана.

Очікуємо на підтвердження.

Нагадуємо, Ігор Коломойський – входить до переліку найбагатших українців, співвласник групи «Приват» та в минулому за даними ЗМІ вважався головним спонсором Володимира Зеленського.

Вадим Рабінович – український проросійський політик і громадський діяч, українсько-ізраїльський бізнесмен, президент холдингу RC-Group і медійної Media International Group. Був президентом футбольного клубу «Арсенал». Організатор підпільних виробництв у часи СРСР.

Генадій Корбан – український державний і політичний діяч, бізнесмен, керівник апарату Дніпропетровської обласної державної адміністрації при Ігорю Коломойському. Зараз очолює Штаб тероборони Дніпра. Неодноразово був звинувачений в рейдерстві, загиблий київський активіст Роман Ратушний називав його замовником свого переслідування.

Ігор Васильковський – український підприємець, політик. Народний депутат України 9-го скликання

Нагадаємо, що сьогодні на нараді щодо стану виконання ЗУ “Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)” Олексій Данілов заявив, що нині під перевірку на відповідність критеріям, визначеним законом про олігархів, може підпадати близько 86 осіб.