освещение в шкафу
23.10.2022 14:52

Дія і спосіб отримання даних про рухомі об'єкти розділяють датчики руху на три основних види:

  • мікрохвильові – випромінюють електромагнітні хвилі та реагують на їх відображення від об'єкта достатньої величини;
  • інфрачервоні – фіксують підвищене інфрачервоне випромінювання, реагують на температуру рухомих тіл;
  • ультразвукові – випускають ультразвукові хвилі в діапазоні безпечному для живих істот та з їхньою допомогою фіксують об'єкти, що переміщуються.

Всі параметри налаштовуються під час установки та можуть коригуватися в процесі експлуатації.

Сфера застосування світлодіодних стрічок з датчиком руху  

Підсвічування за допомогою світлодіодних пристроїв на гнучкій основі має свої особливості. Воно не підходить для організації заливного інтенсивного освітлення, але ефективне для розставлення локальних світлових акцентів. Область його застосування дуже широка. У домашніх умовах його встановлюють в сходи, складні конструкції підлоги – для того, щоб підсвітити частини, що виступають та попередити травми. Світлодіодні стрічки з датчиком руху монтують в гіпсокартонні та інші конструкції арок і дверних прорізів, в основу ліжок, книжкові полиці, гардеробні, над робочими кухонними поверхнями – всюди, де складно або немає необхідності розміщувати світильники інших типів. Дуже ефективно подібна система освітлення показала себе на заміських дачних ділянках, як природна охорона від пограбувань: доведено, що більшість злодіїв, бачачи включене світло, вважають за краще обійти це місце стороною. Світлодіодна стрічка з датчиком руху – комфорт та безпека користувачів.

подсветка на кухне

Переваги світлодіодних стрічок з датчиком руху

Світлодіодна стрічка широко використовується в освітленні. Невеликі габарити, легка вага та гнучкий корпус роблять її універсальним приладом, який можна розмістити навіть у важкодоступних місцях. Датчики руху включають освітлення тільки в момент необхідності, у разі ж відсутності рухомих тіл – автоматично вимикають його. Це суттєво економить електроенергію та гроші користувача, додає в життя комфорту. Діоди – екологічні та безпечні джерела світла, які не вимагають утилізації, й не завдають шкоди навколишньому середовищу.

Купити світлодіодні стрічки з датчиками руху за доступною ціною можна в мережі магазинів Brille. Доставка здійснюється по Києву  всій Україні.