кальян
04.02.2023 16:11

Одним із популярних варіантів відпочинку вважається кальян, купити який можна у спеціалізованому магазині. Для вибору оптимальної моделі необхідно брати до уваги кілька ключових моментів. Насамперед це бренд, модель та вартість виробу.

Популярні моделі кальянів станом на 2023 рік

Товари різних виробників значно відрізняються за функціями, конструкцією, дизайном, декором та ціною. За цими критеріями було відібрано найпопулярніші товари, які на слуху у поціновувачів з початку 2023 року. До цього переліку входять:

  1. Palka. Це українській бренд, яким не гребують навіть професіонали. Він відрізняється якісними плавними формами деталей, а також хорошою тягою.
  2. Tiaga. Стильні моделі з мінімалістичним дизайном та відмінної якості. Тут колба виконана зі скла, тому потрібно бути обережним у користуванні.
  3. Sky Hookah. Чудове поєднання якості продукції та доступної ціни. Покупцям подобається ще й презентабельний зовнішній вигляд. Дизайн кальяну мінімалістичний, тому він відмінно впишеться в інтер'єр квартири.
  4. Totem. Головне, чим відрізняється цей кальян, – ціна. Український виробник використовує для виробництва натуральну деревину. Вироби відрізняються привабливим зовнішнім виглядом.

У цей перелік включено продукцію, яка відмінно підходить для новачків та досвідчених поціновувачів. Товари цих брендів можна використовувати вдома або у професійних кальянних. Вибираючи конкретну позицію, варто відштовхуватися від її властивостей і характеристик.

Найбільш важливі критерії вибору

Вартість кальяну та його форма не такі важливі, як інші його властивості. При виборі слід звертати увагу на наступні конструктивні особливості. Насамперед варто розглянути якість ущільнювачів та герметичність з'єднання елементів конструкції.

Важливо знати! Від герметичності з'єднань безпосередньо залежить тяга та кількість диму. Якщо є порушення, то під час куріння буде забиратися більше повітря, а не диму від суміші, що тліє.

Всі деталі, особливо колба, повинні бути виготовлені з якісних та міцних матеріалів, які не зламаються навіть при падінні. На тягу також впливає діаметр шахти та перехідників. Чим він менший, тим складніше зробити затяжку. Довговічність також важлива, оскільки від неї залежить рівень витрат на поточне обслуговування кальяну.

Початківцям або для використання кальяну вдома краще зупинитися на товарах перевірених брендів в середньому ціновому діапазоні. Це забезпечить комфортне використання протягом тривалого часу і без зайвих витрат.

Купити кальян у Києві можна на сайті магазину «Димок». Покупцям надається можливість вибору товарів від найкращих виробників, за доступними цінами та з відмінною якістю.