кеди Nike
27.04.2023 11:03

З моменту створення в 1964 і до сьогодні бренд Nike завойовує вершину спортивного одягу і навряд чи планує зменшувати темп. Чоловічі кеди Nike вже давно стали синонімом зручності, адже з кожним роком виробник випробовує нові стилі та впроваджує інновації, щоби випускати все кращі моделі. Це одні з найякісніших кедів на ринку, і якщо ви хочете підібрати щось для щоденних прогулянок або спорту, радимо переглянути асортимент магазину MEGASPORT, що має найповнішу колекцію спортивного одягу.

Неймовірні та швидкі

Кожна пара кедів бренду відображає десятиліття кропіткої роботи над якістю. Взуття, що виглядає як звичайне, має за собою сотні розрахунків і досліджень, щоби досягти найкращого ефекту. Це означає, що взуття не просто круто виглядає, а й має гарні характеристики:

  • підошва з амортизацією;
  • дихаючі тканини;
  • зручна посадка.

Взуття також розрізняється призначенням. Так, розроблені кеди для прогулянок, зручні та надійні зі стильним дизайном. Є й зимові моделі, що захистять від холоду та мають спеціальну підошву для кращого щеплення. Окремо варто відзначити лінійки дизайну, що експериментують зі стилями й кольорами, гарантуючи гарний зовнішній вигляд.

Як підібрати виграшну комбінацію?

Nike добре поєднується не лише зі спортивним одягом. Експерименти з дизайном (ретро та сучасність) дозволяють підібрати модель під ваш стиль. Так, в більшості вони добре поєднуються з улюбленими джинсами та футболкою або толстовкою. Стильні білі кеди особливо добре комбінуються з приталеними чоловічими штанами та світлою сорочкою з короткими рукавами. Сміливішим є їх поєднання з класичним костюмом і футболкою для створення денних або вечірніх образів, що об'єднують класику і сучасність.

Крім того, Nike — це яскравість. Колекції чоловічих кедів включають як і одноколірні білі або чорні моделі, так і яскраві відтінки помаранчевого, червоного і синього, а також монохроми нейтральних тонів. Останні моделі вирізняються футуристичними або ретро-елементами, прикрашені фірмовою галочкою якості.

Nike давно перестали бути взуттям виключно для ігрового поля. В цих кедах однаково зручно під час довгого походу та прогулянки містом. Нові моделі зберігають надбання старої школи в дизайні та естетиці, при цьому вносять нове внаслідок нових зручних конструкцій підошви, крою та матеріалів.