Спецтехніка
02.05.2023 10:20

Застосування спеціальної техніки істотно автоматизує та спрощує роботу з будівництва та ремонту. Достатньо одного трактора чи бульдозера, щоб викопати яму чи розрівняти майданчик, тоді як для такої роботи потрібно найняти кілька робітників і у них на це піде цілий день. Техніка ж справляється за лічені години і робить це краще.

Купувати спецтехніку на кілька разів використання не завжди вигідно, тому будівельні компанії купують її на перспективу або у разі реалізації великих проектів. Ознайомитись з асортиментом пропозицій найзручніше тут https://kievspecteh.com/, де є поділ на категорії, детальний опис та характеристики всіх пропозицій. Куплена техніка поставляється безпосередньо від виробників із гарантією та відповідною комплектацією.

Ширина асортименту

Техніки дійсно багато і вона розділена на кілька великих категорій для зручності вибору:

  1. Екскаватори. Середні, малі та важкі, можуть бути на колісному або гусеничному ході. Колісні моделі переважно вибирають для роботи у міських умовах;
  2. Навантажувачі. Фронтальні та телескопічні моделі для великих складів та виробничих підприємств;
  3. Дорожня техніка. Дорожні, ґрунтові та вібраційні катки;
  4. Комунальна техніка. Сміттєвози, самоскиди, спецтехніка для чищення та прибирання доріг, автовишки та багато іншого;
  5. Бульдозери. Автогрейдери, трубоукладачі, компактори;
  6. Трактори. Гусеничні та колісні моделі, що відрізняються потужністю та можливістю встановити додаткове обладнання.

Також виділяють техніку особливого призначення, обприскувачі, вантажні автомобілі та багато іншого. Для окремих моделей є навісне обладнання, що дозволить розширити функціонал та можливості техніки.

Переваги компанії «Київ-СпецТех»

Клієнти отримують комплексний підхід та великий набір додаткових послуг, а не лише фактичну реалізацію спеціальної техніки. У постійній наявності є великий набір моделей, але також є можливість оформити заявку для отримання особливо унікальної та будь-якої цінної техніки, яку складно отримати на ринку.

Кваліфікована допомога з вибору виключає покупку того, що не покаже потрібної ефективності. Фахівці вислухають запити покупців та оцінять бюджет, після чого зроблять вибірку пропозицій. Перевірені та ефективні схеми співробітництва підкріплюються доставкою по Україні та можливістю оплатити покупку різними способами. Також надаються послуги з продажу запчастин та ремонту техніки.