курси криптовалют
05.07.2023 13:50

Робота криптовалютного трейдера – це не просто створення торгових пар, яке допоможе отримати прибуток. Точніше, в ідеальному світі вона такою і є. Проте в реальності кожен успішний трейдер витрачає багато часу на моніторинг ринку. Що він вивчає там? Першою метою є курс біткоїна сьогодні, потім вивчення волатильності протягом певного періоду, далі коливання вартості інших криптовалют на тлі BTC.

Слід зазначити, що стратегія поведінки на біржі виробляється індивідуально, але залежить від результатів вивчення коливання вартості крипти. Саме тому важливо знайти портали, де ви зможете отримувати всю необхідну інформацію у зручному форматі.

Найкращі ресурси з курсами криптовалют

Озброївшись комп'ютером з виходом в інтернет, ви зможете без проблем знайти ресурс, який в онлайн-режимі показуватиме зміни курсу біткоїна та величезної кількості альткоїнів. Радимо шукати у такому напрямку:

  • криптовалютні біржі та різноманітні платформи для інвестицій у цифрові гроші;
  • трекери інвестиційного портфеля;
  • фінансові портали;
  • сайти світових бірж, які у наші дні показують курс криптовалют поряд із вартістю акцій різних компаній.

На більшості фінансових чи криптовалютних ресурсів курс битка та інших токенів висвітлюється у тому ж форматі, що й вартість фіатних коштів. Усе відбувається в «живому» режимі, тож кожен інвестор чи трейдер зможе відстежити вектор розвитку. Тематичні портали часто пропонують функцію відстеження вартості токенів у різні періоди. Це дозволить зрозуміти тенденцію до зростання чи падіння ціни того ж ефіра та інших коїнів.

Курс криптовалют для інвестора не менш важливий, ніж будь-якого успішного трейдера. Досвідчений вкладник знає, що купівлю монет краще здійснювати, коли вони максимально просаджуються в ціні. Порівнювати вартість альткоїнів можна як на тлі фіатних валют, так і на прикладі біткоїна.

Якщо ви хочете тримати руку на пульсі 24/7, постарайтеся знайти ресурс із власним мобільним додатком. Програми в смартфонах набагато зручніші за сайти. Також їх можна налаштувати таким чином, щоби вони повідомляли користувача про зміни в ціні тієї чи іншої валюти.

Не меншою популярністю користуються і тематичні телеграм-канали. Саме вони зараз вважаються найбільш прийнятним варіантом отримання інформації, тоді як інші соцмережі виконують функцію візуального наповнення.

На яких сайтах дізнаватися курси криптовалют?

При виборі джерел інформації необхідно дотримуватися золотої середини. З одного боку, бажано знайти кілька порталів, з іншого – не варто розпорошуватися на безліч сайтів, які здебільшого дублюють один одного. На сьогодні одним із найкращих ресурсів по праву вважається CoinMarketCap. Його функціонал включає наступне:

  • курс криптовалют в онлайн-режимі;
  • зміна обсягів купівлі/продажу монет за певний період;
  • інформація з різних криптовалютних бірж;
  • капіталізація найвідоміших токенів;
  • добовий рейтинг використання валют під час створення торгових пар;
  • широкий спектр інформації щодо величезної кількості активів.

Також варто звернути увагу на TraidingView. Ця ціла соцмережа, яка поєднує всіх учасників криптовалютного світу. Успішні трейдери та інвестори діляться інформацією про стратегії та історію свого успіху. Не втрачає популярності й найкраща криптовалютна біржа Binance, яка не просто дає можливість здійснювати торгові операції, а й видає величезний пласт актуальної інформації. Тримайте руку на пульсі!