Dota 2
30.08.2023 13:00

Ставки на спорт – це, вірогідно, одна із найпопулярніших азартних розваг. Користувачі в усьому полюбляють робити ставки на спорт. Проте в останні роки великих обертів набирає нова азартна розвага – це кіберспорт. Й у цій низці є своя спортивна дисципліна, яка користується найбільшим попитом. Dota 2 – це відома багатокористувацька онлайн гра, що відноситься до жанру МОВА.

Вона є справжнім фаворитом у тих, хто робить ставки саме на кіберспорт. Й наш портал 1win.co.ua/uk/, що пропонує розваги для беттерів, це чудово розуміє. Окрім того, ми пропонуємо найкращі умови та прямі трансляції події прямо на сайті. Завдяки цьому, всі користувачі нашого порталу зможуть долучитися до онлайн турніру та оцінити всі переваги на сайті 1він.

Турнір по Dota 2 на 1win бк

Безумовно, у бренда 1win офіційний сайт пропонує багато спортивних дисциплін. Серед них також є FIFA та CS;GO. Проте, через свою популярність, саме DOTA 2 набирає найбільших обертів. Всі охочі можуть приєднатися до важливої події, зробивши ставку на свого фаворита. А відвідувачі, ставка яких зіграла, зможуть радіти тому, що виграли реальні гроші, зробивши правильний вибір.

Новий сезон з онлайн гри Dota 2 вже стартував! А тому прямо зараз всі беттери мають можливість долучитися до події. Особливістю цього турніру також стало те, що за призові місяця змагаються найсильніші команди. Наприклад, Team Spirit, Gaimin Gladiators, Evil Geniuses та інші. На сайті 1win у грі Dots 2 будуть змагатися команди на міжнародному рівні.

Також беттерів потішить важлива привілея: можливість спостерігати за подією у прямій трансляції. Проте, якщо турнір затягнувся, то можна перейти до розділу 1win tv. Тут зібрано понад 5000 топових фільмів та серіалів, які можна переглядати безкоштовно.

Як робити ставки на Dota 2 DreamLeague?

Перш за все, необхідно виконати на сайті 1win вхід. Для цього потрібно пройти реєстрацію та поповнити депозит. Робити ставки на спорт без внесення першого депозиту неможливо. А зараз пропонуємо дізнатися, як робити ставки на Dota 2 онлайн.

Як робити ставки на кіберспорт:

  • У першу чергу необхідно дізнатися, хто приймає участь у турнірі. Дізнатися більше про команди, їх склад, статистику та інше;
  • Далі треба переконатися, що на балансі достатньо коштів, щоб зробити ставку;
  • Перейдіть у розділ «Лінія» та знайдіть дисципліну у переліку, що знаходиться у лівій частині інтерфейсу;
  • Натиснувши на категорію Dota 2, запуститься нове вікно. Оберіть подію, яка вас цікавить. У розділі відображаються не тільки актуальні, а й майбутні події;
  • Обравши турнір, що відбувається прямо зараз, можна долучитися до прямої трансляції;
  • Зробіть ставку у правій частині інтерфейсу та очікуйте на результат.

Як робити ставки на спорт на 1win?

Загалом, робити ставки в нашому онлайн казино дуже просто. Достатньо лише дізнатися якомога більше інформації про подію, що планується. Наприклад, у деяких випадках можна скористатися розділом «Статистика». Тут зібрано дуже багато інформації на понад 30 спортивних дисциплін. А тепер пропонуємо з’ясувати, як робити ставки на спорт на 1win.

Як робити ставки на спорт онлайн:

  • Перейдіть до розділу «Live» та оберіть категорію «Dota 2»;
  • Після цього перейдіть то турніру, що відбувається на даний момент або буде проходити незабаром;
  • Спостерігати за подією можливо у прямій трансляції. А під нею можна дізнатися додаткову інформацію, а саме: фори, тотали, 1-а та 2-а карти;
  • У правому куті можна зробити ставку. Для цього треба придбати купон, а саме: ординар, серія або експрес;
  • Зробіть свою ставку та очікуйте результату.

Бонус 500% на сайті 1 win

Бажаєте зробити ще більш вигідним своє хобі? Тоді робіть ставку на Dota 2, використовуючи бонуси. На нашому розважальному порталі отримати бонус на депозит можуть всі учасники віртуального закладу. Наприклад, найбажаніший бонус наразі – це 500% за внесення депозиту. А тому пропонуємо зараз дізнатися умови його отримання та використання.

Як отримати бонус на депозит:

  • Для початку потрібно створити акант на порталі. В бк 1win сайт дає можливість отримати бонус лише новим користувачам. Тобто повторна реєстрація заборонена;
  • Далі треба поповнити депозит на суму 6,800 грн одним платежем;
  • Після цього у чотири етапи буде нараховано бонус, а саме: 200%, 150%, 100% и 50%;
  • Щоб бонус перейшов на основний рахунок, необхідно робити ставки на спорт із коефіцієнтом, не нижче 3;
  • Якщо ставка на спорт виграла, то користувач додатково отримує 5%.

Інші бонуси на спорт в 1 win бк

Також на порталі пропонується бонус на експрес. Робіть ставки на спорт, додаючи у купон від 5 подій. Чим більше подій, тим більшим буде відсоток бонусу. Наприклад, за 5 подій у купоні беттер отримає 7%. А за 11 подій та більше йому надаються 11%.

Зверніть увагу, що коефіцієнт має бути 1,3 та вище. Інші ставки не будуть зараховані. Як бачите, на сайті 1win пропонуються багато акцій для користувачів.

Як зробити в бк 1win вхід?

Задля того, щоб мати можливість зробити ставку на Dota 2 та отримати бонус 500%, необхідна реєстрація. Але як це зробити? Пропонуємо розглянути, як у букмекерській конторі можна пройти реєстрацію.

Як створити акаунт на сайті:

  • Перейдіть на офіційний сайт контори та знайдіть кнопку «Реєстрація»;
  • Натиснувши на неї, гостю буде запропоновано два варіанти, а саме: швидка реєстрація або через соцмережі;
  • Виберіть зручний варіант та додайте промокод, якщо він у наявності;
  • Також зверніть увагу, що на цьому етапі важливо одразу вибрати валюту;
  • Підтвердить реєстрацію та поповніть депозит. Можна розпочинати грати на гроші.

Чи можна робити ставки через 1win дзеркало?

Дзеркало – це копія сайту, що має такий самий асортимент. До того ж, щоб увійти на 1win дзеркало, користувачу треба використати ті самі логін й пароль. Таким чином, навіть на робочому дзеркалі всі дані та інформація беттера підтягнуться автоматично. Якихось додаткових дій виконувати не потрібно. Завдяки цьому, всі охочі можуть робити ставки на спорт, використовуючи дзеркало.

Як завантажити мобільний додаток 1win?

Наш бренд також пропонує використовувати на порталі 1win додаток. Це застосунок, який можливо завантажити на операційні системи IOS та Андроїд. За його встановлення також можна на бонусний баланс отримати 2000 грн на спорт. Завантажити для 1win мобільний додаток можна прямо з офіційного сайту. Але як це можна зробити?

Перейдіть до головної сторінки та прокрутіть її до самого низу. У правому нижньому кути знайдіть логотип своєї операційної системи. Натисніть на неї, щоб автоматично розпочалося завантаження файлу на ваш мобільний пристрій. Встановіть додаток нашого порталу як файл, що завантажений із невідомого ресурсу. Далі пройдіть реєстрацію або авторизуйтесь.