iPhone 15
28.09.2023 12:40

З кожним роком найпопулярніший продукт компанії Apple стає все досконалішим. Проте, яким “просунутим” не був би новий айфон, йому потрібен надійний додатковий захист, як і будь-якому сучасному мобільному пристрою. Адже кожного дня ми носимо телефон із собою, а це підвищує ризик випадкових пошкоджень.

Сьогодні на ринок виходять смартфони Епл нового покоління, і багато користувачів уже шукають, де купити оригінальні чохли для iphone 15. Розберемося, якими аксесуарами доцільно оснащувати новий модний телефон.

Прозорі

Таке варіант захисту давно став одним із найпопулярніших. Звісно, прозорі чохли приваблюють візуальним мінімалізмом. Такий протектор не лише захищає девайс, а й демонструє його дизайн. Користувачі обирають такі кейси за можливість бачити оригінальний логотип та оформлення новенького айфона, водночас забезпечуючи його захист.

Ультратонкий прозорий чохол у вигляді накладки – взірцевий аксесуар із категорії “невидимих”. Багато брендів пропонують свої варіанти такого захисту. Головне – обирати товари перевірених виробників. Щодо матеріалу, фахівці радять звертати увагу на моделі з ТПУ та полікарбонату – такі вироби вирізняються підвищеною міцністю.

Протиударні

За великим рахунком, усі протектори можна назвати протиударними з огляду на їхнє призначення. Утім, якщо смартфон треба забезпечити посиленим захистом, варто шукати аксесуар в окремій категорії протиударних кейсів. Зазвичай такі чохли виробляють із ТPU, PC та різних надміцних різновидів пластику. Також вони можуть мати елементи з удароміцного металу та амортизуючого силікону.

Комплексним рішенням для захисту можуть стати моделі, що включають кейс і захисне скло. В такому випадку оснащується не лише корпус, а й екран айфона. Вагомою причиною придбати комплект є й економія часу та коштів: користувачу не треба підбирати скло за сумісністю з чохлом та витрачати зайві гроші на доставку чи купівлю двох окремих аксесуарів.

Дизайнерські

Сьогодні кейси, окрім захисної, виконують ще й естетичну функцію, адже вони – “обгортки” смартфона, на яких завжди зупиняються очі. Чимало юзерів обирають захист саме за цим параметром, хоча про пряме призначення протекторів також не варто забувати.

У зв'язку з естетичною складовою на сучасному ринку з’явилася цікава тенденція: популярні доми моди та легендарні компанії запускають у виробництво чохли для телефонів як додаткову продукцію. Зокрема, таку діяльність почали великі автомобільні бренди, які виробляють аксесуари у власному фірмовому дизайні. Така продукція неодмінно зацікавить користувачів, які цінують преміальну якість та вишуканість.