адвокати Лариса Криворучко та Ігор Черезов
24.10.2023 13:10

В умовах повномасштабного вторгнення деякі українські юристи замість того, щоб підтримувати дух і незламність країни, роблять все можливе, щоб очорнити юриспруденцію України.

Так, адвокати Лариса Криворучко та Ігор Черезов обмовляють адвокатуру України, а останній це робить ще й з-за кордону, куди втік під час війни.

Лариса Криворучко

Ігор Черезов

З цього питання у Мукачеві пройшов форум адвокатів, на якому порушувалося питання про чорну інформаційну війну проти адвокатури.

Голова Ради Закарпатської області Олексій Фазекош зібрав адвокатів, які стали на його захист та обурені діями адвокатів Криворучко та Черезова. Головною темою зборів стало обговорення функціонування адвокатури у краї.

Олексій Фазекош

Як стало відомо, Криворучко та Черезов почали розповсюджувати інформацію в мережі про те, що Закарпатські адвокати займаються підробкою документів та шахрайством. Зокрема, Криворучко написала, що Олексія Фазекоша нібито спіймали на підробці свідоцтва адвоката. Черезов же підтримав її думку у соціальних мережах.

Зазначимо, що адвоката Ігоря Черезова було офіційно позбавлено права на проведення адвокатської діяльності згідно з Законом України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність".

Варто пояснити, що при позбавленні адвоката права займатися професійною діяльністю, він автоматично втрачає своє звання. Це означає, що Ігор Черезов вже не може представляти інтереси своїх підзахисних в суді.

Суспільство знає Черезова як "адвоката диявола", бо він відомий на всю країну завдяки чисельним скандалам у сфері юриспруденції. Таке прізвисько він отримав за відмінну навичку обирати "гучних" клієнтів. Так, найбільшої популярності він зазнав під час співпраці з Ігорем Беркутом - терористом, сепаратистом та пропутінским політиком.