Путін
09.12.2023 10:23

У Росії президентські вибори 2024 року стануть для диктатора Володимира Путіна п'ятими в кар'єрі. За законом він зможе висунути свою кандидатуру і в 2030 році, зазначають російські Телеграм-канали.

У січні 2020 року диктатор запропонував внести поправки до Конституції, згідно з якими, з тексту Основного документа в частині, що стосується допустимої кількості президентських термінів, було прибрано застереження «підряд». Крім того, перша жінка-космонавт Валентина Терешкова внесла поправки до Конституції про обнулення президентських термінів Путіна або зняття обмежень щодо кількості термінів. Її ініціативу схвалили та прийняли, зокрема сам Путін.

Так, після зміни Конституції Путін отримав право знову балотуватися у президенти на виборах 2024 та 2030 років.

Нагадаємо, що Путін заявив, що висуватиметься на новий президентський термін.

Майбутні вибори президента Росії, на яких передбачається переобрання Володимира Путіна на п'ятий термін, вперше відбудуться у вигляді триденного голосування. Перед виборами планується здійснити масовий обхід громадян із закликом прийти на вибори. Кремль уже веде роботу із виборцями. Росіяни мотивуватимуть голосувати за чинного президента, створюючи відчуття свята. У Кремлі перед виборами планують організувати гастрольне турне лояльних зірок.

Росіяни зможуть "волевиявитися" - з 15 по 17 березня 2024 року.

Тим часом у РФ оголосили про запуск кампанії "Росія без Путіна".

Нагадаємо, в РФ заявили, що не проводитимуть тотальної мобілізації після виборів-2024.

Зазначимо, що в Росії влада окрім системи держпослуг також створює систему масового цифрового стеження і успішно використовують електронне голосування для нейтралізації опозиційних кандидатів та отримання потрібного результату.