Зустріч
09.12.2023 13:20

Королівський двір Саудівської Аравії оголосив, що принц Талал бін Абдель Азіз бін Бандар Аль Сауд помер, повідомляє Саудівське агентство новин.

Зазначимо, що диктатор Росії Володимир Путін у середу, 6 грудня, відвідав з робочими візитами Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) та Саудівську Аравію, де зустрівся з лідерами цих держав. В Абу-Дабі його прийняв президент Мухаммед бен Заїд Аль Нахайян, а в Ер-Ріяді – наслідний принц і голова ради міністрів Мухаммед бен Сальман Аль Сауд.

Як повідомляє parlament.ua, 7 грудня Путін і наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бен Сальман аль Сауд під час візиту російського лідера до Ер-Ріяду зробили спільну заяву щодо ситуації в Палестині. Глави держав виступили за негайне припинення вогню у секторі Газа, а також заявили про необхідність захисту цивільного населення.

До цього Путін заявляв, що нічого не може стати на заваді розвитку дружніх відносин двох країн. Він звернув увагу, що вирішив скористатися запрошенням та відвідати Саудівську Аравію.

Нагадаємо, Путін заявив, що висуватиметься на новий президентський термін.

Майбутні вибори президента Росії, на яких передбачається переобрання Володимира Путіна на п'ятий термін, вперше відбудуться у вигляді триденного голосування. Перед виборами планується здійснити масовий обхід громадян із закликом прийти на вибори. Кремль уже веде роботу із виборцями. Росіяни мотивуватимуть голосувати за чинного президента, створюючи відчуття свята. У Кремлі перед виборами планують організувати гастрольне турне лояльних зірок.

Росіяни зможуть "волевиявитися" - з 15 по 17 березня 2024 року.

Тим часом у РФ оголосили про запуск кампанії "Росія без Путіна".