Погода
13.12.2023 19:19

Завтра, 14 грудня, в Українї очікується мокрий сніг та дощ. У південних, центральних та північно-східних областях можливі пориви вітру, повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Завтра в Україні очікується помірний мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь.

У південній частині країни переважатимуть дощі. В ночі в Карпатах та на Закарпатті, а вдень у північно-східних областях очікується значна кількість опадів. На дорогах, за винятком південної частини країни, можлива ожеледиця.

Вітер прогнозується південно-східний, з поступовим переходом на північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с. У південних, центральних та північно-східних областях можливі пориви вітру від 15 до 20 м/с.

Температура повітря:

  • на заході вночі від -1 до +2, вдень від 0 до +7;
  • на півночі вночі від -2 до +3, вдень від +1 до +3;
  • на півдні вночі від +3 до +6, вдень від +9 до +13;
  • на сході вночі від -1 до -7, вдень від -2 до +4.

У Києві та області очікується хмарна погода з мокрим снігом та дощем, місцями можлива ожеледь, а також ожеледиця на дорогах. Вітер буде південно-східний, з подальшим зміною на північно-західний, із швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря в області вночі та вдень коливатиметься від -1 до +4, а в Києві вночі та вдень від 0 до +2.

Також надано попередження про небезпечні метеорологічні явища. 14 грудня вночі в Карпатах та на Закарпатті, а вдень в Чернігівській, Полтавській, Сумській та Харківській областях очікуються значні опади. У південних, центральних та північно-східних областях можливі пориви вітру від 15 до 20 м/с.

Нагадаємо, метеоролог Ігор Кібальчич попередив, про розвиток потужного Сибірського антициклону, який принесе 20-градусні морози.