Рік Дракона
14.12.2023 23:45

2024 рік - рік Зеленого Дерев'яного Дракону. Дуже важливо привернути його увагу обираючи святкове вбрання. Колір грає велику роль, оскільки вважається, що господар року не буде допомагати протягом року, якщо не задовольнити його, пише apostrophe.ua.

Існують чотири кольори, які не відповідають темпераменту Дракона і краще їх уникати: темний шоколад, темно-жовтий, синій і чорний. Ці кольори символізують спокій і буденність, що протистоять енергії і харизмі Зеленого Дерев'яного Дракона.

Отже, краще обирати яскраві відтінки, такі як червоний, зелений, сріблястий або інші, які відповідають стилю і покровителю року.

Щоб здобути схвалення Зеленого Дерев'яного Дракона, у новорічну ніч варто обрати щасливі кольори. Серед них - жовтий (золотий), зелений, смарагдовий, сріблястий, червоний і білий.

Жовтий виводиться від стихій Землі та Дерева. Дерево є символом нового, зростання та прогресу, а Земля позначає баланс інь-янь, жіночого і чоловічого, а також символізує терпіння, практичність, працьовитість і стабільність.

Зелений колір, в свою чергу, є символом відродження та зцілення, вказуючи на те, що 2024 рік обіцяє сміливі амбіції.

Нагадаємо, рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіака. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.