Месенджер Telegram
15.12.2023 22:46

У Telegram стала доступні нова функція - тепер можна змінювати голос під час дзвінків. Ця функція дозволяє вибирати різні голоси на базі штучного інтелекту.

Як пише unian.ua, у додатку Telegram з'явився популярний інструмент зміни голосу Voicemod, повідомляє The Verge. Нова функція VMgram вже доступна для користувачів Telegram на Android, а згодом з’явиться і на iOS.

Ця функція дозволяє вибирати різні голоси на базі штучного інтелекту для перетворення вашого голосу в викликах в Telegram. Також ця функція дозволяє використовувати при надсиланні повідомлень звукову панель Voicemod з більш ніж 150 тисячами звуків, які можна знайти в програмі разом з емодзі, мемами, GIF-файлами та наклейками.

Зазначається, що функцію VMgram вже давно використовують користувачі операційних систем Windows і MacOS. Найбільшу популярність вона має серед стрімерів та користувачів Discord.

Раніше повідомлялося, що "Київстар" відновив доступ мобільного інтернету у всій Україні. Скоро якість зв'язку буде покращуватись. Навіть якщо зараз вона працює зі зменшеною швидкістю. У деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі зі зв'язком.