Російські окупанти
18.12.2023 08:38

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях Херсонщини посилили пошук підпілля. Вони залучили до цього групи спецпризначенців та росгвардію. А ще сформували маневрені групи РЕР.

Відповідною інформацією поділився Центр національного спротиву. Зазначається, що контрдиверсійний режим росіян вийшов на новий рівень. Вони намагаються знищити український спротив або придушити його. Саме тому всі дії проводяться показово.

"Все більше груп російських спецслужбовців та військових залучені до пошуку підпілля. Наше підпілля фіксує посилення контрдиверсійного режиму окупантів на тимчасово окупованих територіях Херсонщини", – йдеться у повідомленні.

За даними центру, росіяни намагаються запеленгувати джерела випромінювання від супутникових телефонів. Саме тому вони залучили групи РЕР. З їх допомогою окупанти планують вирахувати апаратуру супутникового зв’язку "Iridium", якою, на їх думку, можуть користуватись партизани. Наразі залучено до таких пошуків сто осіб росгвардії.

Нагадаємо, в російських Телеграм-каналах поширюються дописи з зображенням штурмовика Су-25 та підписом "Вічного польоту, брате". Проте Україна не має відношення до збиття літака РФ.