Вітер
20.12.2023 18:50

Завтра, 21 грудня, в Україні, за винятком Закарпаття та Прикарпаття, не передбачається значущих опадів. У той же час на заході країни можливий сильний вітер, повідомляє український гідрометеорологічний центр.

Пресслужба зазначає, що буде хмарно з проясненнями без значущих опадів, лише вдень на Закарпатті та Прикарпатті можливий сніг, місцями з дощем, а в окремих місцях може утворитися ожеледь.

Також вказується, що вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Вдень на заході країни місцями можливі пориви вітру до 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат – до 20-25 м/с, що може призвести до хуртовин.

Температура воздуха буде така:

  • на заході вночі від 0 до +4 градусів, вдень від +2 до +5;
  • на півночі вночі від +1 до +4 градусів, вдень від +2 до +6;
  • на півдні вночі від +4 до +8 градусів, вдень від +6 до +11;
  • на сході вночі від 0 до +7 градусів, вдень від +1 до +9.

Щодо погоди в Києві та області, то там буде хмарно з проясненнями, без значущих опадів. Відер очікується південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура в області вночі коливатиметься від -1 до +4, а вдень від +1 до +6 градусів. У столиці вночі очікується від +1 до +3 градусів, а вдень від +4 до +6.

Раніше повідомллося, якою погода в Україні буде на Новий рік. Також ми писали, що метеоролог Ігор Кібальчич попередив про розвиток потужного Сибірського антициклону, який принесе 20-градусні морози.