Вибухи
21.12.2023 20:32

Ввечері четверга, 21 грудня, російські війська завдали удару по Запоріжжю. Про це повідомляє керівник Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашко.

"О 18:38 військовими РФ нанесено ракетний удар по обласному центру", - йдеться у повідомленні.

За його словами, внаслідок атаки постраждала цивільна інфраструктура. Однак інформація щодо потерпілих не надходила.

Також наразі встановлюється тип ракети, якою було завдано удару.

Раніше повідомлялося, що у Росії вибори президента триватимуть три дні - з 15 по 17 березня 2024 року. 8 грудня глава Кремля Володимир Путін офіційно заявив про намір знову переобиратися. У такому разі Путін зможе залишатися при владі щонайменше до 2030 року. Причому прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков уже заявив, що Путіна переобирають із результатом у 90% голосів.

Майбутні вибори президента Росії, на яких передбачається переобрання Володимира Путіна на п'ятий термін, вперше відбудуться у вигляді триденного голосування. Перед виборами планується здійснити масовий обхід громадян із закликом прийти на вибори. Кремль веде роботу із виборцями. Росіяни мотивуватимуть голосувати за чинного президента, створюючи відчуття свята. У Кремлі перед виборами планують організувати гастрольні турне лояльних зірок.

Центр національного спротиву повідомляє, що на тимчасово окупованих територіях України також відбудеться імітація виборів російського диктатора Путіна й наразі в регіоні триває підготовка до цього процесу.