Салют
21.12.2023 22:32

У столиці РФ скасовано новорічний феєрверк, пишуть російські Телеграм-канали.

Про скасування святкових феєрверків йдеться у документі, який підписав заступник керівника департаменту регіональної безпеки та протидії корупції Москви Кирило Малишкін.

Документ

"Планом основних заходів зустрічі Нового 2024 року та відзначення Різдва Христового проведення феєрверкових показів в Москві не передбачено", - повідомили в профільному департаменті уряду.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив російським ЗМІ, що новорічного прийому в Кремлі цього року не буде. Минулого року його також не проводили.

Нагадаємо, більше половини росіян назвали 2023 рік щасливим для себе. Дані отримані в результаті опитування, організованого банками ВТБ і Відкриття, в якому взяло участь 1500 людей. Дослідження проведено в рамках благодійної акції "Я — молодець".

Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгення в Україну, загальні бойові втрати російських окупантів станом на ранок 21 грудня склали 350 270 осіб.

Нагадаємо, що Росії вибори президента триватимуть три дні - з 15 по 17 березня 2024 року. 8 грудня глава Кремля Володимир Путін офіційно заявив про намір знову переобиратися. У такому разі Путін зможе залишатися при владі щонайменше до 2030 року. Причому прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков уже заявив, що Путіна переобирають із результатом у 90% голосів.

Тим часом, диктатор Росії Володимир Путін заявив про масове бідність в країні і закликав росіян "карабкатися" самостійно.