Путін
22.12.2023 07:40

Муніципальні депутати Смольнинського округу Санкт-Петербурга записали звернення до російського диктатора Володимира Путіна, у якому вони вимагають підписати указ про демобілізацію та закінчення війни з Україною.

«Ви вирвали 300 тисяч чоловіків зі звичайного життя і кинули їх на війну проти України. Війна, яку ви розпочали, не має ні мети, ні сенсу, і призвела лише до страждань», - йдеться в зверненні.

Депутати вимагають повернути мобілізованих додому. У зверненні до Путіна нагадують, що він вже помилував велику кількість ув'язнених - вбивць, насильників, маніяків, яким було обіцяно повернутися додому через півроку служби. Депутати вимагають, щоб Путін підписав указ про демобілізацію і припинення війни, а також зробити подарунок російським родинам - повернути до Нового року батьків, чоловіків і синів.

Нагадаємо, що Росії вибори президента триватимуть три дні - з 15 по 17 березня 2024 року. 8 грудня глава Кремля Володимир Путін офіційно заявив про намір знову переобиратися. У такому разі Путін зможе залишатися при владі щонайменше до 2030 року. Причому прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков уже заявив, що Путіна переобирають із результатом у 90% голосів.

Тим часом, диктатор Росії Володимир Путін заявив про масове бідність в країні і закликав росіян "карабкатися" самостійно.