Volvo
22.12.2023 16:20

Деталі для ремонту Volvo краще купувати оригінальні. Вони мають точну геометрію, а параметри забезпечують нормальну функціональність авто. Якість на належному рівні, через що про довговічність можна не турбуватися. Але ж вони надто дорогі! Проте є альтернативне вирішення проблеми. Воно полягає у тому, що автозапчастини Volvo https://kaifauto.com.ua/auto-catalog/volvo/ можна придбати на сайті КайфАвто у 3 – 5 разів дешевше.

Порівняння на користь вживаних деталей

Перейшовши за вказаним посиланням, дехто вигукне: «Але ж тут пропонують вживані запчастини! А я думав …» Не треба нічого думати. Чудес на світі не буває. Тому давайте з холодним розумом, озброївшись логікою, спробуємо зіставити нові деталі для Volvo та вживані з авторозбирання. Тільки порівнювати будемо не окремо від реалій життя, а стосовно до цілей ремонту автомобіля.

Головні технічні властивості нових оригінальних деталей:

  • Висока якість виготовлення і, як наслідок, тривалий час використання.
  • Точна геометрія та безпроблемний монтаж.
  • Відповідність заявленим характеристикам й за рахунок цього чітка робота вузла.

Запчастини з автошроту теж мають всі ці властивості, бо вони свого часу були виготовлені виробником та поставлені на нову машину. Отже, вони якісні, мають точну геометрію та розрахункові характеристики. Лишилося тільки розібратися з тривалістю використання.

І ось тут слід згадати про захмарну турботу провідних закордонних виробників про своє реноме. Невід’ємною частиною якої виступає значний запас міцності авто взагалі та деталей, з яких воно зібране зокрема. Нічого дивного, машини повинні бути надійними. Бо коли техніка буде ламатися через некондиційні деталі, то мало хто захоче її купувати. Ринкова економіка сувора, або ти серед кращих, або тебе швидко викидають на узбіччя.

nV7e73x-8EuJNaSlDO_gHjEe01d12F44fsoyG6953sFIDycloxDP_Ko43DzO2uHOPVDDYAvLDCBbF933tIw6sghdlmosuyZtqpAWit2x5uJwtrvWCC30EJ707jw4oen3wKyD47y7r6I9LeOJFwYN2hA

Якісне виготовлення деталей, поєднане зі значним запасом міцності призводить до того, що запчастини з авторозбирання ще довго працюватимуть після того, як поміняли власника. Так, звичайно, термін їх використання буде дещо менший, ніж у нових. Але тут слід згадати про їх вартість.

Запчастини з очевидними дефектами та великим зносом на продаж не виставляють. Отже, можна бути певними, що деталь, яка виходила 5 років та має знос 20-30%, після реалізації напевно пропрацює ще як мінімум стільки ж. А коштувати вона буде з автошроту у 3-4 рази дешевше. Це вигідна угода! А коли вчасно виконувати ТО й слідкувати за станом своєї техніки, то ще й безпечна.