Дронова атака
22.12.2023 22:26

Сьогодні, 22 грудня, увечері російські військові вкотре запустили дрони по Україні. Їх фіксували над акваторією Чорного моря. Згідно з останніми даними Повітряних сил, ворожі безпілотники помітили у Білгород-Дністровському районі Одеської області. Також кілька груп "Шахедів" летіли з боку Чорного моря до Коблево Миколаївської області та у напрямку Татарбунарського району Одеської області.

В результаті дронової атаки на Одеську область, було пошкоджено інфраструктуру.

Про це повідомляє голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та Сили оборони півдня.

Повідомляється, що Одеському районі під час роботи сил протиповітряної оборони вибуховою хвилею пошкоджено скління одного з навчальних закладів.

Загиблих та постраждалих немає. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян.

У Силах оборони опублікували фото збитого ворожого дрону. Там заявили що ворог атакував Одесу безпілотниками "Герань".

"Всі 7 ворожих цілей збиті силами протиповітряної оборони", - йдеться у повідомленні.

"Внаслідок вибуху в процесі падіння збитого дрона, ударною хвилею пошкоджено скління одного з навчальних закладів Одеського району. Люди не постраждали. Підступний ворог може застосовувати повторні атаки протягом ночі", - сказано у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в укритті однієї зі шкіл Києва сталася надзвичайна подія - під час повітряної тривоги обвалилась стеля та прорвало трубу. Соцмережами також поширюється відео з момент руйнування стелі. Частина стелі впала на дітей, однак чи постраждав хтось з учнів - наразі не відомо.