Обстріл
06.01.2024 16:25

Сьогодні, 6 січня, російські війська напали на два міста в Харківській області. Як повідомляє Офісу генерального прокурора в Telegram, близько 10:00 російські війська здійснили атаку на місто Вовчанськ за допомогою мінометів. Один з місцевих мешканців отримав поранення внаслідок вибуху міни.

Також в результаті обстрілу пошкоджено житлові будівлі та територію підприємства. Окрім цього, при аналогічному обстрілі близько 00:30 російські військові використали РСЗВ для обстрілу міста Куп'янськ. Під час цього інциденту пошкоджено будівлю школи та житлові будинки, а також була поранена мирна жителька.

Протягом ночі вороги продовжували обстріли міста, що призвело до пошкодження приватних домоволодінь, господарських споруд, п'ятиповерхового житлового будинку і дитячого садка.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський прокоментував найбільш масовану атаку по Україні, яку Росія завдала 29 грудня. У черговому своєму зверненні до українців він зазначив, що потрібно працювати над тим, щоб повернути війну назад - до цих покидьків, додому, в Росію.