Обстріл
08.01.2024 21:16

У Хмельницькій області в результаті удару з боку російських сил отримали поранення дві особи та дві люди загинуло. Про це повідомив Сергій Тюрін, заступник голови Хмельницької обласної влади, у своєму повідомленні на Facebook.

За уточненою інформацією, сьогодні вранці, під час повітряної тривоги, в межах Хмельницької області наші сили ППО збили 3 ракети.
"На превеликий жаль, маємо двох поранених людей, які зараз перебувають на амбулаторному лікуванні, та двох загиблих", - йдеться у повідомленні.
Крім того, досі триває пошукова операція ще однієї людини, яка за попередньою інформацію мала бути на об’єкті, та з якою втрачений зв'язок.
"Дуже сподіваємося, що його знайдуть неушкодженим. Крім того, зазнала пошкоджень житлова забудова - в будинках вибито вікна, пошкоджені автомобілі, нежитлові приміщення. Впродовж дня працювали місцеві комісії для встановлення обсягу завданих пошкоджень, аби якнайшвидше відновити зруйноване", - написав Сергій Тюрін.

Нагадаємо, що ввечері понеділка, 8 січня, рятувальники завершили пошуково-рятувальні операції на місцях ракетних ударів у місті Покровськ та селі Рівне, що належать до Покровського району Донецької області. На місці трагедії знайдено понад 100 фрагментів тіл.