Сміттєзвалище
11.01.2024 18:17

Російські окупаційні сили планують спорудити шість всеросійських сміттєзвалищ на території тимчасово окупованої Луганської області. Вони сподіваються реалізувати цей план протягом шести років. Про це повідомив глава Луганської ОВА Артем Лисогор у Facebook.

Він зазначив, що окупанти не виділяють коштів на відновлення інфраструктури чи повноцінну компенсацію для постраждалих, проте вони готові інвестувати у будівництво смітників.

Окрім того, Артем Лисогор висловив обурення тим, що протягом останніх півтора року на окупованій території виникло загострення проблеми зі сміттям, оскільки його не вивозять та не утилізують. Поки що росіяне знайшли 375 мільйонів рублів, проте ці кошти призначені не на ліквідацію тимчасових сміттєзвалищ, а лише на розробку проєктів.

Раніше повідомлялося, що Кремль знову переніс терміни повної окупації Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, міська влада Модени в Італії анулювала дозвіл на проведення російської виставки про «швидке відновлення» окупованого Маріуполя.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Маріуполі виникає серйозна проблема із наданням швидкої медичної допомоги, оскільки бракує медичного персоналу та автомобілів.