Андрій Соломаха
15.01.2024 11:37

Видання «Детектор медіа», яке виступає за звільнення «медведчуківкців» з «Єдиного марафону», надає на своєму ресурсі місце для того, хто стояв у витоків як мінімум двох нині заборонених санкціями РНБО проросійських телеканалів.

Андрій Соломаха, якого «Детектор медіа» називає «експертом у сфері телерадіомовлення» був директором з розвитку «112 Україна», та домігся у Нацраді з телебачення і радіомовлення оформлення та переоформлення ліценцій каналу, що дало йому змогу промивати мізки українцям аж до повномасштабного вторгнення рашистів.

Після «112» Соломаха працював на зрадника Мураєва та заборонений канал «Наш», де також доклав руку до просування пропутінських політиків.

Не забудемо, що Соломаха у 2014 році погорів на хабарі у справі про здирство за оформлення ліцензії на мовлення, а в 2024 він робить фактично те саме через підконтрольний йому Facebook-аккаунт «Телекритик», де розповсюджує фейки про телевізийників аби згодом знімати їх за гроші.

Раніше ЗМІ писали, що у «Детектора» є фінансові зв’язки з Росією, а зараз виявляється, що в них працює ще й «стороннік руського миру», який чомусь соромиться свого медведчуківського минулого.

Висновки робіть самі.

Андрій Соломаха