Владивосток
23.01.2024 15:26

У російському місті Владивосток пролунали вибухи, після чого виникла пожежа на двох електропідстанціях. Це призвело до відключення електропостачання у сотнях будинків. Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA.

Місцеві жителі стверджують, що вогонь охопив підстанції на вулицях Новожилова та Бухта Тиха, і поки що причини події залишаються невідомими. У деяких будинках відсутнє електричне освітлення.

За інформацією місцевої енергокомпанії, на підстанції сталося відключення двох трансформаторів, а також був зафіксований спалах у закритому розподільчому пристрої.

Важливо відзначити, що в Росії після початку війни проти України відзначається збільшення кількості пожеж на різних об'єктах. У регіонах, що прилягають до України, це часто пов'язано з ударами дронів.

Раніше повідомлялося, що дрон атакував Курську область в Росії.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 23 січня, Росія масовано атакувала Україну ракетами зі стратегічної авіації. Під ударом опинився Київ, Харків та Павлоград, відомо про постраждалих та загиблих, в містах сталися пожежі та є руйнування.

Російські терористи вночі та вранці завдали комбінованого удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Силам ППО вдалося знищити 21 з 41 ворожу ціль.