Окупанти
27.01.2024 15:12

Сьогодня зранку, 27 січня, російська розвідувально-диверсійна група проникла у Сумську області та розстріляла двох осіб. Про це повідомляє Сумську ОВА в Telegram.


"Сьогодні вранці ворожа розвідувально-диверсійна група жорстко і цинічно розстріляла брата та сестру з ХотінськоЇ громади", - йдеться у повідомленні.

Будинок загиблих знаходиться у селі Андріївка, що розташоване у 5-кілометровій прикордонній з Росією зоні. Жителів прикордоння закликають евакуюватися у безпечніші райони.

"Вкотре звертаюсь до жителів 5-кілометрової зони з проханням про евакуацію. Цей процес вже триває не перший місяць, допомога надається на кожному етапі. Російські терористи продовжують вбивати мирне населення. Евакуювавшись з небезпечних територій, ви збережете своє життя”, - зазначив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Нагадаємо, що у Донецькій області оголосили примусову евакуацію дітей.

Нагадаємо, командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що громадяни, які проживають поблизу кордону з рф на півночі країни, мають дослухатися до порад місцевої влади щодо евакуації, тому що окупанти щоденно атакують ці райони різними видами зброї.

Українців закликають евакуювати дітей та вивезти їх з небезпечних регіонів.