Погода в Україні
30.01.2024 10:59

У січні погода в Україні відзначилася сильними морозами та снігопадами. Проте завершується місяць помірними температурами. А вже початок лютого буде навіть весняним.

За прогнозом Українського гідрометцентру, 30 січня вдень прогнозується -2 +6 градусів тепла, найвищі температури будуть на заході та півдні. Без опадів, мінлива хмарність.

У середу, 31 січня, опадів також не прогнозується. У нічний час стовпчики термометрів покажуть -4 +1 градус, вдень буде 1-6 градусів тепла.

У четвер, 1 лютого, температура повітря буде практично така ж, тільки на Одещині повітря прогріється до +7. По всій країні без опадів, хмарно із проясненнями.

У п’ятницю, 2 лютого, в Україну повернеться сніг із дощем (на півдні просто дощ). Вночі синоптики прогнозують -2 +3 градуси, вдень очікується від 1 градуса морозу до 9 тепла. Найтепліше буде на півдні країни.

У суботу, 3 лютого, дощ зі снігом посилиться по всій Україні, на півдні невеликі дощі. Вночі на термометрах буде -3 +2, вдень -1 +9, найвищі градуси будуть на півдні та заході.

Нагадаємо, впродовж наступних кількох діб до території України будуть надходити атмосферні фронти. Вони принесуть опади різної фази. Температурні показники дещо підвищаться.