Кирило Буданов
31.01.2024 08:59

В Україні почало нарощуватись власне виробництво зброї, а тому вибухи в окупованому Криму й надалі будуть.

Про це в інтерв'ю каналу Ми-Україна розповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-лейтенант Кирило Буданов.

-"Бавовна" не зупиняється вже більше року. Слухайте те, що буде більше, теж правда. Тому що наша промисловість також збільшує обороти. Плюс Міністерство стратегічної галузі промисловості значно наростило виробництво", - розповів Кирило Буданов.

Він висловив сподівання, що цього року Кримський міст буде знищено.

"Ну, я сподіваюся. Палати йому нічого, йому треба закінчувати своє існування", - додав Кирило Буданов.

Також керівник військової розвідки оцінив можливу реакцію на знищення Кримського мосту з боку президента РФ Володимира Путіна.

"Та кого цікавить, чи готовий він чи не готовий. Є об'єктивна реальність. Ви думаєте, що якби його запитали 24 лютого 2022 року, чи готовий він воювати кілька років, то він би сказав "да ну, ви що". Але є об'єктивна реальність. Неприємні речі, на жаль, відбуваються для обох сторін. Те, що це буде болісно для Путіна, - ймовірно. Сказати, що його схопить "припадок", - це не правда", - вважає Кирило Буданов.

Нагадаємо, росіяни на тимчасово окупованих територіях Донецької області не довіряють місцевим жителям. Тому окупанти глушать мобільний зв'язок під час переміщення техніки РФ.