ДТП
03.02.2024 13:21

У Рівненській області сиротами залишилося 13 дітей через ДТП за участю мікроавтобуса та вантажівки. У аварії загинуло четверо людей. Про це повідомляють голова Рівненської ОВА Віталій Коваль та полиція Рівненської області.

"Трагічна ДТП сталася учора на території Березнівської громади. У результаті зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою загинуло чотири людини. Без батьків та матерів залишилися діти з двох родин цієї громади. В одній із сімей батьків втратило вісім неповнолітніх дітей, в іншій – п’ятеро.Нині усі неповнолітні перебувають з родичами.Служба у справах дітей слідкує за ситуацією", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські на місці події встановили, що на заокругленій ділянці дороги водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, 50-річний житель села Вітковичі, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою DAF під керуванням 30-річного жителя Клесова.

Унаслідок ДТП на місці події загинули водій мікроавтобуса та дві пасажирки - 47-річна жителька села Вітковичі та 43-річна жителька села Богуші.

"Крім того, із тяжкими травмами госпіталізували іще двох пасажирів: 37-річну жительку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній, попри надану медиками допомогу, помер у лікарні", - зазначили в поліції області.

Раніше повідомлялося, що на території Польщі автобус з України потрапив у ДТП, постраждали 20 осіб.

Крім того, під Черніговом зіштовхнулися вантажівка та шкільний автобус.

Також ит писали, що унаслідок зіткнення "Chevrolet" і "ВАЗ-2108" у місті Богодухів Харківської області постраждали семеро людей, серед яких є 12-річна дитина.