Рятівники
07.02.2024 14:07

Сьогодні, 7 лютого, росіяни здійснили кілька ударів по території України, застосовуючи ударні БпЛА, крилаті, балістичні, а також зенітні керовані ракети. Загалом було застосовано 64 засоби повітряного нападу.

Telegram-канал Київської міської військової адміністрації інформує, що у Києві знову зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного обстрілу. Наразі відомо про 38 поранених та 4 загиблих.

"Рятувальники в Києві врятували жінку з порушенням рухових функцій. Постраждала була заблокована в квартирі на 12 поверсі. Врятовану передали лікарям. Всього із пошкодженої багатоповерхівки надзвичайники врятували 28 осіб", - йдеться у повідомленні ДСНС України.

"Дані оперативного зведення ще уточнюються", - додали в пресслужбі.

Це третій ракетний удар по Києву у 2024 році. Ворог застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з території рф. Повітряна тривога в столиці тривала майже 3 години. Ракети заходили на столицю кількома хвилями з різних напрямків. Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно два десятка ворожих ракет.