Бавовна в РФ
09.02.2024 09:59

Уночі 9 лютого безпілотники нібито атакували чотири регіони Росії.

Про це заявило Міноборони РФ.

«Засоби ППО перехопили та знищили вночі 19 безпілотників над територіями Курської, Брянської та Орловської областей, Краснодарського краю та Чорного моря», – йдеться в повідомленні.

БпЛА нібито знищили над територіями Курської (2), Брянської (5) і Орловської (4) областей, Краснодарського краю (2) і Чорного моря (6).

За словами губернатора Орловської області Андрія Кличкова, в цьому регіоні безпілотники атакували об'єкти паливно-енергетичного комплексу, але їх нібито знищили.

Кличков заявив, що постраждалих немає, але водночас додав, що «з метою забезпечення безпеки правоохоронці проводять необхідні заходи».

Нагадаємо, уночі 9 лютого сталася пожежа на території Ільського нафтопереробного заводу. Місцеві жителі повідомляють, що перед пожежею було чутно звуки вибухів.

За даними оперштабу Сіверського району, в районі 02:00 9 лютого сталася пожежа на території Ільського нафтопереробного заводу. До 03:00 відкрите загоряння нібито було ліквідовано службами заводу.

Згодом у Telegram-каналі SHOT з'явилась інформація, що пожежа сталася через атаку БпЛА.

Нагадаємо, російські війська просунулися біля Авдіївки на тлі триваючих позиційних боїв на цій ділянці лінії фронту 8 лютого.