Гороскоп
09.02.2024 15:39

Молодик у Водолії 10 лютого о 00:59 за київським часом і принесе непередбачувані зміни. Як розповідає астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова), кожному з нас потрібно вирішити якусь особисту проблему, персональне завдання та вибрати правильний вектор докладання зусиль, визначити свій власний "курс". Ідеальний час, щоб проявити себе активніше та діяти швидше, передає ТСН.

10 лютого – "резонансна дата". Це перший молодик, коли Плутон перебуває у Водолії, що генерує неймовірні потоки творчої рушійної енергії та задає тон на найближчі 20 років. Цей молодик стане початком китайського Нового року, символ якого Зелений Дерев'яний Дракон.

Рік Дракона настає кожні 12 років і в цей період слід знайти в собі сили до рішучих дій, а не просто споглядати те, що відбувається навколо. Необхідно самостійно побачити сприятливі змогу розвитку, які надає доля.

Пасивність шкідлива найближчими днями після молодика 10 лютого. Це чудовий час для тих, хто прагне переробити масу роботи у стислий термін.

Концентрація напружених аспектів планет цього дня може призвести до несприятливих ситуацій і навіть жертв техногенного та природного характеру, тому за можливості уникайте місць скупчення народу.

Молодик 10 лютого сприятливий для самостійної інтелектуальної роботи, планування свого майбутнього, зустрічей з однодумцями та друзями. Час усвідомлення фундаментальних речей та необхідності вживання термінових заходів.

У кожної людини з'явиться шанс змоделювати той простір, умови, які максимально наблизять його до реалізації мети. Настав час відкинути всі переконання та втілити мрії у реальність.

Молодик у Водолії принесе з собою вітер змін усім знакам зодіаку, але найбільше, саме з позитивного боку, цей молодик відчують Водолії, Близнята та Терези.

Головне на найближчі два тижні – налагодження стосунків із людьми, але не дозволяйте порушувати свої межі.

Тельці, Леви та Скорпіони важко сприймають потужну енергію молодика 10 лютого. Доведеться ухвалювати непопулярні рішення, робити важкий вибір і від чогось відмовлятися, щоб досягти позитивних змін у житті. Можливий тиск збоку, активізація недоброзичливців та явних ворогів. Не піддавайтеся на провокації.

Більшості людей молодик 10 лютого принесе чудові можливості зростання та розвитку. Динаміка другої декади лютого сприяє кар'єрним досягненням, самореалізації. Але в особистому житті може бути все дуже хитко.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Крім того, астрологи розкрили, кому саме з знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіака. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.