Карти боїв
12.02.2024 09:38

На Харківщині російська окупаційна армія атакувала села Іванівка і Табаївка на Куп'янському напрямку.

Про це станом на 6:00 понеділка, 12 лютого, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

За даними Генштабу, під артилерійським вогнем опинилися понад 130 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

У зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 2 атаки ворога біля Іванівки та Табаївки Харківської області.

Окупанти атакують північніше та південніше сіл Кислівка та Котлярівка. На цей час ці населені пункти з півночі, сходу та півдня оточені окупаційним контингентом так званої росії й перебувають "у кліщах".

Нагадаємо, новий повітряний напад на Україну здійснила російська армія цієї ночі, застосувавши 17 “Шахедів”, авіаційну керовану ракету Х-59 та зенітні керовані ракети С-300.