Вибухи
13.02.2024 13:37

Росіяне обстріляли підприємство у Купʼянському районі Харківської області. Внаслідок атаки загинули двоє чоловіків, ще двоє осіб отримали поранення, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубову Telegram.

"О 7:30 внаслідок ворожого обстрілу сільськогосподарського підприємства в селі Курилівка Куп’янського району загинули двоє цивільних чоловіків", - йдеться у повыдомленні.

Також зазначається, що ввнаслідок обстрілу ще один чоловік віком 36 років та жінка отримали вибухові травми. Їх стан оцінюється як середній.

Нагадаємо, сьогодні, 13 лютого, близько 11 ранку, російські війська обстріляли ринок у Вовчанську Харківської області. Одна жінка загинула, ще одну було поранено.

Як розповіли військові, загалом в ніч на 13 лютого загарбники атакували територію України 23 дронами "Shahed", запустивши їх з районів Приморсько-Ахтарськ (Росія) та мис Чауда (окупований Крим). ППО збила 16 з 23 ворожих дронів. У Повітряних силах ЗСУ розвопівили, що в результаті бойової роботи знищено 16 ударних БПЛА противника у межах Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей.

Після обстрілу виникла дуже критична ситуаці в Дніпрі.